Bijwerkingen

“BIJWERKINGEN”
Door Catharina Mijling

Wat zijn bijwerkingen?

De allopathische geneeskunde werkt met onder andere chemische geneesmiddelen. Op de bijsluiters staan dan de werking en de mogelijke bijwerkingen. Die bijwerkingen worden afgedaan als: niet belangrijk, kun je veronachtzamen, en: dat moet je er maar voor over hebben.

Nu komt er weer een stukje Chaos om de hoek kijken. In de chaologie ging Men afwijkingen, ruis, onbelangrijke bijverschijnselen meetellen, en belangrijk vinden! Hier geldt: die bijwerkingen zijn juist hoofdwerkingen: het lichaam geeft aan dat dat middel slecht voor het lichaam is! Het zijn af-stoot-ingsverschijnselen! Vergiftigingsverschijnselen!

Ziektes en pijnen zijn signalen dat er dingen verkeerd zitten, of helemaal niet kloppen. Bestrijd je die signalen, dan onderdruk je de Waarheid achter die signalen. Het lichaam pikt dat niet en versterkt die signalen door ander organen in te schakelen… Zo worden pijnen en ziektes vijanden van de mens in plaats van vrienden!

Hoe globaal gezien het lichaam reageert op de bijwerkingen is drieërlei:

  1. het protesteert tegen de vreemde stoffen, probeert die af te stoten;
  2. het protesteert tegen het onderdrukken van de voor de zieke zo noodzakelijke signalen;
  3. het versterkt die signalen en omdat die signalen voor dat bepaalt orgaan onderdrukt zijn, pakt het lichaam een bijbehorend of tegenovergesteld orgaan om die signalen toch door te drukken.

Een signaal: aan de ene kant bestrijdt Men de symptomen van de oorspronkelijke ziekte, maar aan de andere kant verplaatst Men het probleem naar één of meer andere organen. Na korter of langer gebruik worden die bijwerkingen, die afstotingsverschijnselen zo sterk, dat er een ander gif tegenover gezet moet worden om die bijwerkingen te bestrijden. Maar dat nieuwe gif heeft óók weer bijverschijnselen… En zo zit je als slachtoffer van de moderne geneeskunst binnen de kortste keren in een fatale spiraal, waar niet meer uit te komen is. Zeer veel mensen worden op die manier ziek, gaan voortijdig dood aan die bijwerkingen.

Ik kreeg (vroeger) nogal eens hoestdrankjes. Ik merkte op een gegeven moment dat ik daar verstopping van kreeg. Pas toen ik me verdiepte in natuurlijke geneeswijzen begreep ik waarom… Ik nam op een gegeven moment een licht laxeermiddel als mijn hoest weer eens vast zat! Dat werkte veel beter dan die hoestdrankjes. Dat klopt: je darmen moeten, net als de nieren, de vergiften en de afvalstoffen van je ziekte uit je lichaam afvoeren. Ook zit er in veel hoestdrankjes suiker en daardoor werken de nieren slechter. Terwijl nieren en longen met elkaar in evenwicht horen te zijn…

Ik heb het gevoel dat, omdat die bijwerkingen naar andere organen gaan, specialisten (bv longartsen) die gevolgen gemakkelijk los kunnen laten: dat moet een ander, met diens specialisatie (bv urologen, internisten) dan maar oplossen. Is dit misschien een van de oorzaken voor het gebrek aan samenwerking tussen de heren onderling?

Bron: Path of Wisdom

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: